Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde et køb uden begrundelse indenfor 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor kunden eller anden person (dog ikke posten), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra kunden eller anden person (dog ikke posten) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen for fortrydelsesret udløber på en helligdag eller weekend, vil fristen forlænges til følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder købet ved at give os besked om dette telefonisk på + 45 54 13 13 51, via e-mail på info@strikketanten.dk eller som brev, der sendes til strikketanten.dk, Lupinvej 1, 4873 Væggerløse. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan fortryde et køb ved at nægte modtagelsen på pakken. Du skal dog give os besked, hvis pågældende fortryder et køb ved at nægte modtagelsen.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis kunden sender sin meddelelse om, at han/hun fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varer og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af varer, skal du sende eller aflevere varen til os på adressen; strikketanten.dk, Lupinvej 1, 4873 Væggerløse, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at kunden har meddelt os, at kunden ønsker at fortryde købet. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Kunden skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder en hel ordre, refunderer vi det samlede ordrebeløb, herunder også de fragtomkostninger, som du har betalt ved købet. Såfremt du fortryder dele af ordren, vil vi kun refundere pengene for de returnerede varer.

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får kunden dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget kundens meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som kunden benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre kunden udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges kunden ingen former for gebyr som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber og funktioner.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var
nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af
købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde
kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vær opmærksom på at garn og andre varer, der lugter af mados, røg eller mug normalt ikke kan sælges igen, og varen har derfor normalt ingen handelsværdi.
Vi beder vores kunder om så vidt muligt at tilbagelevere varen i originalemballagen. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når den bliver sendt retur. Det er dig, der bærer risikoen for varerne, indtil vi modtager dem. Du skal derfor beholde postkvitteringen samt evt. track- and trace-nummer.